شايد باورش برايتان سخت باشد، اما قدرت موسيقي به قدري زياد است که مي‌تواند احساسات و ذهن آدم را تحت تاثير قرار دهد. يکي از موضوعاتي که مي‌تواند شما را شگفت زده کند تاثير موسيقي بر روي ذهن فردي است که متاسفانه به کما رفته است.


برخي از افراد با علاقه‌اي که نسبت به موسيقي پيدا مي‌کنند، تصميم مي‌گيرند خودشان نوازندگي را بياموزند و وارد فضاي انرژي بخش موسيقي شوند. به همين دليل به دنبال بهترين آموزشگاه موسيقي مي‌گردند و خود را در اين هنر زيبا درگير مي‌کنند. در صورتي که فرد اين علاقه خود را به موسيقي حفظ کند مي‌تواند به درجات بالايي مانند نوازندگي حرفه‌اي برسد.


موسيقي مي‌تواند تغييرات عظيمي در حال و روز ما به وجود آورد. يکي از عجيب‌ترين اتفاقاتي که نيروي موسيقي براي ما ايجاد کرده، بهبود بيماري‌هاست. اما عجيب‌تر از آن هم نجات فردي از شرايط کماست.


نگاه علمي به نيروي عجيب موسيقي بر موجودات


نتيجه مطالعات علمي نشان داده که موسيقي مي‌تواند حتي بر روي رشد گياهان هم تاثير مثبت بگذارد. نکته‌اي که جود دارد اين است که پس چطور متوجه تاثير موسيقي بر روي ذهن افراد نشويم. زندگي بسياري از ما هر روزه با شنيدن نواي موسيقي آغاز مي‌شود و حتي ممکن است با آن به پايان برسد. به طوري که جزو جدانشدني از زندگي ما شده و هر روز به آن هم نزديک‌تر مي‌شويم.


تاثير موسيقي و بازگشت فرد از کما


کما اختلالي در مغز است که باعث کاهش سطح هوشياري فرد مي‌شود. اين حالت بر اثر ضربه محکم به سر يا بيماري‌هاي خاص به وجود مي‌آيد.


در برخي از موارد مشاهده شده که فرد با شنيدن اسم خودش عکس العمل نشان داده، پس مشخص است که سطح هوشياري او اميدوار کننده‌تر است. براي بهبود شرايط چنين شخصي مي‌توانيد از قدرت موسيقي استفاده کنيد. براي او موسيقي‌هاي مورد علاقه‌اش را با صداي آرام پخش کنيد يا شعرهايي که مورد پسندش بوده را براي او زمزمه کنيد. 


بازگشت يک موزيسين از کما با قدرت موسيقي


رابين گيب يکي از اعضاي گروه بي‌جيز که يک موسيقي‌دان مشهور در دهه 70 ميلادي بود، به بيماري ذات الريه دچار شده که در نهايت او را به سمت کما کشاند. اما او پس از مدتي توانست به هوش آيد و از شرايط کما دور شود. پزشکان با بررسي موضوع متوجه شدند که تاثيرات پخش موسيقي در اين مدت به رابين کمک زيادي کرده که توسط امواج مغز از اين شرايط نجات پيدا کند.


مدت زماني که رابين گيب در حالت اغما به سر مي‌برد، خانواده و دوستان موسيقي‌هاي مورد علاقه‌ او را در کنار تختش پخش مي‌کردند که همين موضوع باعث شد وي پس از مدتي به شنيدن اسم خودش هم عکس العمل نشان دهد.


اما نکته‌اي براي اين موضوع وجود دارد. اين موسيقي بايد براي فرد آشنا باشد و در واقع آن را در طول زندگي خود شنيده باشد.


آيا اين موضوع صحت دارد؟


شايد تصور کنيد فردي که مدت زمان زيادي در کما به سر برده، راه بازگشتي ندارد. پاسخ قطعي اين سوال را حتي جامعه پزشکي هم نمي‌داند. از اين اتفاق تنها خدا داناي راز است. مواردي هم پيش آمده که فرد بعد از مدت زماني که در حالت کما بوده به توسط قدرت موسيقي به دنياي ما برگشته و ادامه حيات خود را در اين جهان به دست آورده است.


اين موضوع هم در علم پزشکي به شرايط مختلفي بستگي دارد. اما در حالت کلي، کما حالتي براي فرد ايجاد مي‌کند که نسبت به محرک‌هاي فيزيکي عکس العمل نشان نمي‌دهد. در برخي مواقع سطح هوشياري فرد به قدري پايين است که به آن سپري شدن در زندگي نباتي مي‌گويند. در واقع در اين حالت حتي ممکن است ضربان قلب، فشار خون و تمامي عواملي جسمي براي ادامه حيات فرد به صورت عادي باشد، اما سطح هوشياري مغز کاملا متفاوت شود.






مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بانوی ایرانی|مجله اینترنتی بانوان ایرانی Mario W M A TV Amy game جوپرس بلاگ آموزشی و خبری Carlos صرافی والکس میرممد