موسيقي تلفيقي


هنر موزيسين سبک‌هاي تلفيقي اين است که سازهاي موسيقي را محدود نداند. جدا از اين که هر سازي براي خود يک مبدا ساختي دارد، بتواند آن را با هم به يک هماهنگي زيبا برساند.  شما مي‌توانيد انواع سازهاي سنتي و پاپ را در آموزشگاه راه صبا که يکي از بهترين آموزشگاه موسيقي در تهران است را بياموزيد.


موسيقي هم مانند هر هنر ديگري سبک‌هاي متنوعي دارد. يکي از حس‌هاي 5 گانه ما شنيدن که موهبتي براي گوش دادن موسيقي است. براي اين هنر تنها شنيدن کافي نيست. بايد درک درستي از موسيقي داشته باشيم. سليقه هر فردي شنيدن سبک يا سبک‌هاي خاصي را انتخاب مي‌کند. اگر هر يک از اين سبک‌ها را باهم استفاده کنيم و يک موسيقي ترکيبي ايجاد کنيم، در واقع موسيقي تلفيقي ايجاد کرده‌ايم.


آهنگساز در پشت ساخت يک قطعه موسيقي آن هم به روش تلفيقي حتما هدفي در پيش دارد. اگر به اين هدف پي ببريد گوش دادن به نواهاي تلفيقي برايتان جذاب‌تر از گذشته مي‌شود و موسيقي دريچه جديدي به رويتان باز مي‌کند.


 ممکن است دو ساز براي دو کشور متفاوت و دو فرهنگ کاملا متضاد براي يک قطعه موسيقي انتخاب شود. اما براي پديد آوردن يک آثار تلفيقي زيبا بايد به صورت هوشمندانه برخورد کرد و از دل آن تشابه‌هايي را ايجاد کرد.


تعريف موسيقي تلفيقي


اين نوع موسيقي نام ديگري هم دارد؛ موسيقي فيوژن. کلمه فيوژن به معني پيوستگي و ترکيب، به سادگي مفهوم اين سبک از موسيقي را مي‌رساند. تاريخچه موسيقي فيوژن به حدود 50 سال پيش بازمي‌گردد. در آن سال‌ها عده‌اي از موزيسين‌ها اين کار را با ساز جاز کردند. بداهه نوازي باعث شد آن‌ها ساز جاز را به طوري بنوازند که با سبک‌هاي متفاوت مانند بلوز، راک و … هماهنگي داشته باشد. به اين ترتيب توانستند چند سبک را با هم تلفيق کنند و يک سبک جديد خلق کنند.


آن‌ها به اين سبک ابداعي جاز فيوژن مي‌گفتند، چون براي ساز يک قطعه از سازهاي الکتريکي استفاده مي‌کردند و حضور سازهايي مانند پيانو در آن کاربردي نداشت.


بعد از اين که موسيقي با سبک جاز فيوژن بين شنوندگان و موسيقيدان‌ها محبوب شد، اين روش براي سبک‌هاي ديگر هم مورد استقبال قرار گرفت. از آن پس هر وقت براي يک قطعه موسيقي از دو يا چند سبک موسيقي استفاده مي‌شد به آن موسيقي فيوژن يا تلفيقي گفتند. اين اتفاق يک رويکرد جديد در دنياي موسيقي به حساب مي‌آمد.


موسيقي فيوژن در ايران


به تازگي شاهد وارد شدن اين سبک به موسيقي‌هاي ايراني هستيم. اين موسيقي‌ها اگر به صورت هنرمندانه خلق شوند تبديل به يک شاهکار مي‌شوند. امروزه در گروه‌هاي موسيقي ايراني راجع به اين سبک موسيقي تلاش‌هاي فراواني مي‌شود. گروه دنگ شو يکي از گروه‌هاي موسيقي بود که اثرات خود را به صورت موسيقي تلفيقي به گوش مردم مي‌رساند. گروه‌هاي ديگري هم اين کار را انجام دادند و بازتاب خوبي از اين ماجرا دريافت کردند.


اگر در سطح حرفه‌اي هستيد و مي‌خواهيد اثري متفاوت خلق کنيد لازم است به تمامي ويژگي سبک‌هاي متنوع موسيقي تسلط داشته باشيد. علاوه بر اين شما بايد قابليت‌هاي سازهاي موسيقي را بدانيد و آن‌قدر توانمند در اين امر باشيد تا بتوانيد چند فرهنگ موسيقي را در هم پيچ و تاب دهيد و يک اثر هنري بي نظير به دست آوريد. اثري که هر شخصي با شنيدن آن به فرهنگ‌هاي مختلف موسيقي هم علاقمند شود.


با اين روش خيلي از افراد موسيقي سنتي و موسيقي پاپ را با هم به تلفيق در مي‌آورند. ممکن است شنونده علاقه چنداني به موسيقي سنتي نداشته باشد و به همين دليل با اين سبک غريبه باشد. در صورتي اين اثر با سبک تلفيقي به دل شنونده بنشيند، ذهن او را کنجکاو مي‌کند تا بيشتر از اين سبک اطلاعات به دست آورد. به همين واسطه بسياري از افراد با سبک سنتي و فرهنگ کهن ايراني آشنا شدند و دايره سلايق آن‌ها در موسيقي گسترش يافت.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : موسيقي ,تلفيقي ,فيوژن ,سبک‌هاي ,قطعه ,شنيدن ,موسيقي فيوژن ,قطعه موسيقي ,موسيقي تلفيقي ,موسيقي سنتي ,گروه‌هاي موسيقي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چیت های بازی کانتر سورس گاو صندوق معماری عشق است پایگاه خبری مزه 20 مجله روانشناسی و روانپزشکی پوستر ديواري