تÙ?رÛ?Ù? Ù?Ù?سÛ?Ù?Û???


زماني که علاقه نواختن يک ساز را در خود احساس مي‌کنيم و وقت و هزينه‌اي را براي آن صرف مي‌کنيم بايد به دنبال نتيجه آن باشيم. آموختن يک ساز تنها خريد آن و پرداخت هزينه کلاس‌هاي موسيقي نيست. گام بزرگي که بايد در اين راستا برداريد تمرين موسيقي است. اما براي اين مرحله نيز بايد وقت بگذاريد. پشتکار شما در اين مرحله نشان مي‌دهد که آيا شما يک نوازنده خوب مي‌شويد يا خير.


اما نوازندگي فقط تمرين نيست. شما بايد در مرحله اول ساز مورد نظر خود را با دقت انتخاب کنيد و در يک آموزشگاه معتبر دوره آموزش موسيقي ببينيد. سپس بعد از هر جلسه آموزش، براي تمرين موسيقي خود وقت بگذاريد. در ماه‌‎هاي اول ممکن است کمي اعتماد به نفس خود را از دست بدهيد؛ طبيعي است. به هر حال درگير آموزش يک هنر جديد هستيد. اما در کنار همه اين موارد دو موضوع مهم ديگر براي موفقيت شما در هنر موسيقي شرط است. علاقه و استعداد. اين دو مشخصه را بايد در خود جستجو و درک کنيد. اگر به ساز و موسيقي علاقه زيادي داريد دليل محکمي براي استعداد نواختن نيست. اما اگر تمامي اين شرايط براي شما مهيا باشد ورود شما را به دنياي نوازندگي و موسيقي خوش‌آمد مي‌گوييم.


براي تمرين يک قطعه جديد چه کنيم؟


در تمرين‌هاي اول نگران نباشيد و اعتماد به نفس خود را از دست ندهيد. سعي کنيد يک نسخه تصويري از نواختن استادتان تهيه کنيد. اگر چنين امکاني را نداشتيد باز هم راه‌حلي براي درست نواختن داريد. با تکيه بر دفترچه نت خود تمرين را آغاز کنيد. اما نکته بسيار مهم اين است که در همان روز آموزش، تمرين موسيقي را انجام دهيد. وجود وقفه در تمرين احتمال فراموشي نکات را در ذهن شما بالا مي‌برد. يادتان باشد هر قطعه‌اي که امروز به خوبي مي‌نوازيد، در گذشته براي شما سخت بوده و تازگي داشته است. اما شما بر اثر تمرين مداوم و اصولي توانسته‌ايد آن را به خوبي درک کنيد.


نت‌هاي قطعه جديد را چندين بار بررسي و در ذهن خود مرور کنيد. حرکات ريتم آن را تمرين کنيد. سپس دست‌هاي خود را در جاي صحيح روي ساز جايگذاري کنيد. پيشنهاد مي‌کنيم قبل از نواختن و تمرين، حرکات دست خود را به صورت تمريني بر روي ساز تغيير دهيد. با اين کار انگيزه براي نواختن پيدا مي‌کنيد. زماني که بر حرکات دست خود مسلط شديد حال نوبت اين است نواختن را شروع کنيد. البته آرام آرام. نيازي نيست از همان ابتدا سرعت دستان خود را بالا ببريد. شما بايد گام‌هاي تمرين را آرام برداريد تا به يک نتيجه درست برسيد.


نکاتي براي تمرين موسيقي


هميشه ساز خود را در دسترس و جايي که براي تمرين راحت هستيد قرار دهيد. اين به شما کمک مي‌کند که تا احساس کرديد مي‌توانيد بنوازيد، بدون آن که چند دقيقه مشغول درآوردن ساز از کيفش باشيد، آن را در دستانتان بگيريد و به تمرين بپردازيد.


بهترين لحظه را براي تمرين موسيقي خود در نظر بگيريد. احساس خستگي نکنيد. ترجيحا فضا آرام باشد تا تمرکز شما کاملا بر روي تمرين باشد. با هر بار تمرين به نت‌ها و حرکات دست خود نگاه کنيد تا در ذهنتان به خوبي بماند. همچنين سعي نکنيد ساعات تمرين را در هر نوبت زياد کنيد. اين کار باعث ددگي شما از موسيقي مي‌شود. اما يک نظم مناسب براي تمرين داشته باشيد. براي مثال يک برنامه‌ريزي صحيح براي خود داشته باشيد. به خود قول دهيد هر روز سر يک ساعت مخصوص به تمرين موسيقي بپردازيد.


شما بايد تمرين را به صورت روزانه انجام دهيد تا بهره‌وري لازم را از اين زمان‌ها ببريد.


گاهي قطعه ضبط شده را گوش دهيد. در نسخه شنيداري موسيقي مي‌توانيد ضعف صداي توليد شده توسط نواختن خود را بشناسيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تمرين ,موسيقي ,کنيد ,نواختن ,بايد ,دهيد ,تمرين موسيقي ,براي تمرين ,داشته باشيد ,قطعه جديد ,انجام دهيد ,براي تمرين موسيقي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Mary دریافایل IN MEMORY OF TOMORROW گاه نوشته های من ... Papa سردار شهید محمد اسلامی نسب مرکز مشاوره حقوق ایران استیکر تلگرام Telegram Sticker طرح لایه باز شما